Glaszettersbedrijven, kies uw woonplaats

Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Specialisme: isolatie
Adres: Sweerts de Landasstraat 85
Postcode: 6814 DCArnhem
Telefoon: 0800-00 03
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Glaspunt is met een uitgebreid netwerk van vestigingen altijd lokaal aanwezig, dicht bij u en onze medewerkers. Door onze fijnmazige landelijke dekking kunnen we snelle actie garanderen. Bij noodgevallen kunnen we, ook vanmiddag, binnen 30 minuten bij u zijn. Door de inzet van de juiste mensen en de nieuwste technieken, is er ook voor uw situatie een oplossing.

 

Hermans BV

Hermans BV
Specialisme: glaswerk
Adres: Weerenweg 16
Postcode: 1161 AHZwanenburg
Telefoon: 020-4974909
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Door de landelijke dekking kunnen wij dag en nacht, 365 dagen per jaar flexibel, betrouwbaar en snel uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Onze servicegerichte personeel zullen alles doen om uw probleem zo flexibel mogelijk op te lossen. Om deze service te garanderen heeft Service Glasherstel Hermans een unieke formule ontwikkeld. De twee peilers waarop deze formule gebaseerd is, zijn onze centrale meldkamer en het netwerk van glaszetters. Wij kunnen dus landelijk opereren en uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Verschillende glasherstel bedrijven, die bij Service Glasherstel zijn aangesloten, vertegenwoordigen een eigen deelgebied in Nederland. Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie zijn de criteria's die elk Service Glasherstel bedrijf moet voldoen.

Schildersbedrijf Kraan b.v. (Glaszettersbedrijven Doorn)

Schildersbedrijf Kraan b.v. (Glaszettersbedrijven Doorn)
Specialisme: glasherstel
Adres: Velperengh 10
Postcode: 3941 BZDoorn
Telefoon: 0343-420260
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Schildersbedrijf Kraan b.v. is al vanaf 1908 een begrip in de regio Zuid-Oost-Utrecht. Toen al bouwde Piet Kraan sr. een reputatie op met degelijk en klassiek schilderwerk. Het oude ambacht wordt, naar moderne maatstaven, door de huidige generatie met enthousiasme levend gehouden. Het bedrijf is toonaangevend als het gaat om perfect binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking met de nieuwste wandbekleding, plafond- en wanddecoratie, glasisolatie en glasreparatie.
Binnen het bedrijf is er ook nog de divisie Kraan Reklame, die zich bezig houdt met het ontwerpen en plaatsen van reclame-uitingen zoals autobelettering, reclameborden, bewegwijzering, gevelletters en -lichtbakken, vlaggen(masten) en full colours.

Schildersbedrijf Kraan beschikt over een eigen glaszetterij. Geleverd worden alle soorten sier-, spiegel- en veiligheidsglas. Maar ook zonwerend, brand-werend en inbraakvertragend glas. Een veilige en snelle plaatsing van het glaswerk is gegarandeerd. Bovendien worden u vele glasisolatiemogelijk-heden aangeboden van geluidwerend, zonwerend en hogere isolatie waarden.

Categorie: glaszetters Subcategorie: glaszetters Doorn

 

 

Powered by Sigsiu.NET

Zoeken

zoeken
Zoek op trefwoorden:
Zoek op postcode:
Zoek op specialisme:

Wist u dat...

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van plaatsen.

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van specialismen.