Glaszettersbedrijven, kies uw woonplaats

Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Specialisme: isolatie
Adres: Sweerts de Landasstraat 85
Postcode: 6814 DCArnhem
Telefoon: 0800-00 03
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Glaspunt is met een uitgebreid netwerk van vestigingen altijd lokaal aanwezig, dicht bij u en onze medewerkers. Door onze fijnmazige landelijke dekking kunnen we snelle actie garanderen. Bij noodgevallen kunnen we, ook vanmiddag, binnen 30 minuten bij u zijn. Door de inzet van de juiste mensen en de nieuwste technieken, is er ook voor uw situatie een oplossing.

 

Hermans BV

Hermans BV
Specialisme: glaswerk
Adres: Weerenweg 16
Postcode: 1161 AHZwanenburg
Telefoon: 020-4974909
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Door de landelijke dekking kunnen wij dag en nacht, 365 dagen per jaar flexibel, betrouwbaar en snel uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Onze servicegerichte personeel zullen alles doen om uw probleem zo flexibel mogelijk op te lossen. Om deze service te garanderen heeft Service Glasherstel Hermans een unieke formule ontwikkeld. De twee peilers waarop deze formule gebaseerd is, zijn onze centrale meldkamer en het netwerk van glaszetters. Wij kunnen dus landelijk opereren en uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Verschillende glasherstel bedrijven, die bij Service Glasherstel zijn aangesloten, vertegenwoordigen een eigen deelgebied in Nederland. Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie zijn de criteria's die elk Service Glasherstel bedrijf moet voldoen.

Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik vof (Glaszettersbedrijven Bunnik)

Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik vof (Glaszettersbedrijven Bunnik)
Specialisme: glasherstel
Adres: Rumpsterweg 18-1
Postcode: 3981 AKBunnik
Telefoon: 030-6562838
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Tien Schilder-Glas-Afbouw heeft ruim twintig jaar ervaring met alle schilder-, glas- en afbouwwerkzaamheden. In 1985 startte het schildersbedrijf onder de naam Tielen's Schilderwerken, maar begin 2007 hebben wij onze naam gewijzigd in Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik vof. De naam 'Tien' staat niet alleen voor de geleverde kwaliteit van de werkzaamheden, maar past ook binnen de bedrijfsfilosofie. Wij werken namelijk met tien Nederlandse medewerkers binnen een gebied met een straal van tien kilometer, hieronder vallen onder andere de plaatsen De Bilt, Zeist, Driebergen en Houten. In dit gebied voert Tien Schilder-Glas-Afbouw werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers. Bovendien zijn wij een vof en hebben dus meerdere vennoten. Tien is ook dan een samentrekking van 'Tielen en'. Particulieren zijn niet enige doelgroep waar Tien Schilder-Glas-Afbouw voor werkt. Wij voeren namelijk ook werkzaamheden uit voor bedrijven, verenigen van eigenaren en overheidsinstellingen zoals scholen en gemeenten. Voor specifieke afbouwwerkzaamheden werken wij samen met andere gespecialiseerde lokale partners. Te denken valt aan timmerwerk, stucwerk, aanleggen van elektra, keukenbouw en loodgieterswerk. Onze kracht is dan ook dat wij meerdere soorten werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Zo heeft u dus voor alle werkzaamheden één aanspreekpunt. Dit bespaart u een hoop tijd doordat Tien Schilder-Glas-Afbouw alle werkzaamheden voor u coördineert.

Powered by Sigsiu.NET

Zoeken

zoeken
Zoek op trefwoorden:
Zoek op postcode:
Zoek op specialisme:

Wist u dat...

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van plaatsen.

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van specialismen.