Glaszettersbedrijven, kies uw woonplaats

Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Specialisme: isolatie
Adres: Sweerts de Landasstraat 85
Postcode: 6814 DCArnhem
Telefoon: 0800-00 03
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Glaspunt is met een uitgebreid netwerk van vestigingen altijd lokaal aanwezig, dicht bij u en onze medewerkers. Door onze fijnmazige landelijke dekking kunnen we snelle actie garanderen. Bij noodgevallen kunnen we, ook vanmiddag, binnen 30 minuten bij u zijn. Door de inzet van de juiste mensen en de nieuwste technieken, is er ook voor uw situatie een oplossing.

 

Hermans BV

Hermans BV
Specialisme: glaswerk
Adres: Weerenweg 16
Postcode: 1161 AHZwanenburg
Telefoon: 020-4974909
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Door de landelijke dekking kunnen wij dag en nacht, 365 dagen per jaar flexibel, betrouwbaar en snel uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Onze servicegerichte personeel zullen alles doen om uw probleem zo flexibel mogelijk op te lossen. Om deze service te garanderen heeft Service Glasherstel Hermans een unieke formule ontwikkeld. De twee peilers waarop deze formule gebaseerd is, zijn onze centrale meldkamer en het netwerk van glaszetters. Wij kunnen dus landelijk opereren en uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Verschillende glasherstel bedrijven, die bij Service Glasherstel zijn aangesloten, vertegenwoordigen een eigen deelgebied in Nederland. Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie zijn de criteria's die elk Service Glasherstel bedrijf moet voldoen.

Schildersbedrijf Gebroeders van Boven (glaszettersbedrijven in Best)

Schildersbedrijf Gebroeders van Boven (glaszettersbedrijven in Best)
Specialisme: glasherstel
Adres: Burgemeester Notermansstraat 18
Postcode: 5683 MDBest
Telefoon: 0499371437
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Schilderswerkzaamheden (in de ruimste zin) sinds 1939! Wij verzorgen ook het herstellen van glas in lood, isolerende beglazing en overige glasreparaties. Sinds 1939 heeft Schildersbedrijf Gebr. van Boven, kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals particuliere woningen, scholen, fabrieken,  maar ook aan kloosters en kerken. Reparaties van kozijnen met houtrotreperatie met het Window care systeem. De tijden veranderen, Schildersbedrijf Gebr. van Boven echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1939, zo is het nu. Voor zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Schildersbedrijf Gebr. van Boven een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en voornamelijk onderhoud, in woningen en utiliteitsbouw. De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Gebr. van Boven zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs. Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garantie wenst voor duurzaamheid van geleverd werk, of dat schilderen behangen of glaszetten betreft, bent u bij Schildersbedrijf Gebr. van Boven aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk afspraken over periodiek onderhoud te maken. Schildersbedrijf Gebr van Boven heeft uiteenlopende projecten gerealiseerd, zowel nieuwbouw als renovatie van bestaand werk.

Categorie: glaszetters Subcategorie: glaszetter Best

 

Powered by Sigsiu.NET

Zoeken

zoeken
Zoek op trefwoorden:
Zoek op postcode:
Zoek op specialisme:

Wist u dat...

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van plaatsen.

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van specialismen.