Glaszettersbedrijven, kies uw woonplaats

Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Specialisme: isolatie
Adres: Sweerts de Landasstraat 85
Postcode: 6814 DCArnhem
Telefoon: 0800-00 03
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Glaspunt is met een uitgebreid netwerk van vestigingen altijd lokaal aanwezig, dicht bij u en onze medewerkers. Door onze fijnmazige landelijke dekking kunnen we snelle actie garanderen. Bij noodgevallen kunnen we, ook vanmiddag, binnen 30 minuten bij u zijn. Door de inzet van de juiste mensen en de nieuwste technieken, is er ook voor uw situatie een oplossing.

 

Hermans BV

Hermans BV
Specialisme: glaswerk
Adres: Weerenweg 16
Postcode: 1161 AHZwanenburg
Telefoon: 020-4974909
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Door de landelijke dekking kunnen wij dag en nacht, 365 dagen per jaar flexibel, betrouwbaar en snel uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Onze servicegerichte personeel zullen alles doen om uw probleem zo flexibel mogelijk op te lossen. Om deze service te garanderen heeft Service Glasherstel Hermans een unieke formule ontwikkeld. De twee peilers waarop deze formule gebaseerd is, zijn onze centrale meldkamer en het netwerk van glaszetters. Wij kunnen dus landelijk opereren en uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Verschillende glasherstel bedrijven, die bij Service Glasherstel zijn aangesloten, vertegenwoordigen een eigen deelgebied in Nederland. Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie zijn de criteria's die elk Service Glasherstel bedrijf moet voldoen.

Schildersbedrijf Groen BV (glaszettersbedrijven Barendrecht)

Schildersbedrijf Groen BV (glaszettersbedrijven Barendrecht)
Specialisme: glasherstel
Adres: Kattestaart 10
Postcode: 3355 PPPapendrecht
Telefoon: 078-6420000
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Schildersbedrijf Groen BV is een AF-erkend en VCA** gecertificeerd schilders-, glaszetters- en behangersbedrijf, dat al sinds 1860 actief is. Groen BV is gespecialiseerd in alle voorkomende schilder- en behangwerkzaamheden, beglazing, meerjaren onderhoudsplanningen, houtreparaties, maar ook project- en kleuradvisering en projectinventarisatie. Groen BV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door ambachtelijk vakmanschap. het toepassen van vernieuwende technieken en voortdurende aandacht voor de klant, onderscheidt het bedrijf zich in de markt. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt bent u bij Groen BV aan het juiste adres. Groen BV is Uniplan dealer. Sluit u een Uniplan onderhoudsabonnement af, dan heeft u gegarandeerd een woning in topconditie. Wij zorgen dat uw woning of appartement gedurende tien jaar professioneel wordt onderhouden voor een vast bedrag per maand. Jaarlijks vindt er controle, onderhoud of herschilderwerk plaats. Schildersbedrijf Groen BV voor een perfect eindresultaat !

Categorie: glaszetters Subcategorie: glaszetters Papendrecht

Powered by Sigsiu.NET

Zoeken

zoeken
Zoek op trefwoorden:
Zoek op postcode:
Zoek op specialisme:

Wist u dat...

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van plaatsen.

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van specialismen.