Glaszettersbedrijven, kies uw woonplaats

Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Specialisme: isolatie
Adres: Sweerts de Landasstraat 85
Postcode: 6814 DCArnhem
Telefoon: 0800-00 03
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Glaspunt is met een uitgebreid netwerk van vestigingen altijd lokaal aanwezig, dicht bij u en onze medewerkers. Door onze fijnmazige landelijke dekking kunnen we snelle actie garanderen. Bij noodgevallen kunnen we, ook vanmiddag, binnen 30 minuten bij u zijn. Door de inzet van de juiste mensen en de nieuwste technieken, is er ook voor uw situatie een oplossing.

 

Hermans BV

Hermans BV
Specialisme: glaswerk
Adres: Weerenweg 16
Postcode: 1161 AHZwanenburg
Telefoon: 020-4974909
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Door de landelijke dekking kunnen wij dag en nacht, 365 dagen per jaar flexibel, betrouwbaar en snel uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Onze servicegerichte personeel zullen alles doen om uw probleem zo flexibel mogelijk op te lossen. Om deze service te garanderen heeft Service Glasherstel Hermans een unieke formule ontwikkeld. De twee peilers waarop deze formule gebaseerd is, zijn onze centrale meldkamer en het netwerk van glaszetters. Wij kunnen dus landelijk opereren en uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Verschillende glasherstel bedrijven, die bij Service Glasherstel zijn aangesloten, vertegenwoordigen een eigen deelgebied in Nederland. Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie zijn de criteria's die elk Service Glasherstel bedrijf moet voldoen.

Schildersbedrijf Leo De Kleermaeker BV (glaszettersbedrijven Arnhem)

Schildersbedrijf Leo De Kleermaeker BV (glaszettersbedrijven Arnhem)
Specialisme: glasherstel
Adres: Ringoven 14
Postcode: 6826 TRArnhem
Telefoon: 026-4455081
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Schildersbedrijf Leo de Kleermaeker BV is opgericht in 1906. Voor u betekent dit meer dan 100 jaar ervaring en kwaliteit. Ons bedrijf is een AF-erkend schildersbedrijf en gebruikt uitsluitend de beste materialen. Bovendien worden onze medewerkers voortdurend getraind en opgeleid met de modernste technieken en vaardigheden op het schildersgebied. Voor u betekent dit een schitterend resultaat van hoogwaardige kwaliteit….. gegarandeerd! Vakkundig schilderwerk is geen cosmetische camouflage, maar noodzakelijk onderhoud om kostbaar vastgoed te behouden. Hiervan hebben wij onze specialiteit gemaakt  Zo zijn we steeds bezig om de kwaliteit te verhogen. En niets verkoopt beter dan kwaliteit, daar zijn wij van overtuigd. Wij verzorgen het schilderonderhoud, glasherstel (van enkele tot isolerende beglazing alsmede repareren en leveren van authentiek glas in lood), behangwerken, sierpleisters, spuitwerkzaamheden, gevelreiniging, hydrofoberen van gevels, hout en betonreparaties. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a.: particulieren, bedrijven, instellingen, Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen en pensioenfondsen.

Categorie: glaszetters Subcategorie: glaszetters Arnhem

 

 

Powered by Sigsiu.NET

Zoeken

zoeken
Zoek op trefwoorden:
Zoek op postcode:
Zoek op specialisme:

Wist u dat...

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van plaatsen.

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van specialismen.