Glaszettersbedrijven, kies uw woonplaats

De Nachtwacht (Glaszettersbedrijven Hoofddorp)

De Nachtwacht (Glaszettersbedrijven Hoofddorp)
Specialisme: glasherstel
Adres: Jadelaan 30/32
Postcode: 2132XWHoofddorp
Telefoon: 023-5640457
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

De Nachtwacht heeft ruime ervaring opgebouwd in de glasbranche. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas voor binnen evenals buitentoepassingen voor zowel bedrijf als particulier en verlenen 24-uurs service bij calamiteiten. Bedrijfsmissie: betrouwbaar, efficiƫnt en hoogwaardige bedrijfsvoering met snelle leveranties en service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze 24 uursservice stellen u in staat om op ieder moment van de dag een beroep te kunnen doen op de nachtwacht. Ook hier stellen wij ons ten doel: snelle opkomsttijden en serviceverlening, zodat uw glasproblemen binnen de kortste termijn worden verholpen.
Al onze bedrijfsprocessen zijn gericht op de zakelijke en particulieren markt. Zonder tussenkomst van derden en gesteund door een hypermodern machinepark kunnen wij voldoen aan uw meest specifieke wensen. In onze slijperij bewerken wij glas (slijpen, boren, verlijmen, matteren) zodat het voor vele doeleinden gebruikt kan worden zoals bijv. glazen meubelen, glazen deuren, spiegelwanden, keuken achterwanden. Het ontwikkelen van totaal producten maakt ook hier snelle levering mogelijk. Een team gespecialiseerde buitenmedewerkers maakt uiteindelijk de kwaliteits-keten sluitend.

Categorie: glaszetters Subcategorie: glaszetters Hoofddorp

Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Specialisme: isolatie
Adres: Sweerts de Landasstraat 85
Postcode: 6814 DCArnhem
Telefoon: 0800-00 03
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Glaspunt is met een uitgebreid netwerk van vestigingen altijd lokaal aanwezig, dicht bij u en onze medewerkers. Door onze fijnmazige landelijke dekking kunnen we snelle actie garanderen. Bij noodgevallen kunnen we, ook vanmiddag, binnen 30 minuten bij u zijn. Door de inzet van de juiste mensen en de nieuwste technieken, is er ook voor uw situatie een oplossing.

 

Hermans BV

Hermans BV
Specialisme: glaswerk
Adres: Weerenweg 16
Postcode: 1161 AHZwanenburg
Telefoon: 020-4974909
Website: Website
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Door de landelijke dekking kunnen wij dag en nacht, 365 dagen per jaar flexibel, betrouwbaar en snel uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Onze servicegerichte personeel zullen alles doen om uw probleem zo flexibel mogelijk op te lossen. Om deze service te garanderen heeft Service Glasherstel Hermans een unieke formule ontwikkeld. De twee peilers waarop deze formule gebaseerd is, zijn onze centrale meldkamer en het netwerk van glaszetters. Wij kunnen dus landelijk opereren en uw schade spoedig en vakkundig herstellen. Verschillende glasherstel bedrijven, die bij Service Glasherstel zijn aangesloten, vertegenwoordigen een eigen deelgebied in Nederland. Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie zijn de criteria's die elk Service Glasherstel bedrijf moet voldoen.

Powered by Sigsiu.NET

Zoeken

zoeken
Zoek op trefwoorden:
Zoek op postcode:
Zoek op specialisme:

Wist u dat...

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van plaatsen.

U een glaszetter kunt selecteren door te kiezen uit de lijst van specialismen.